Kam schovat vánoční dárečky? Vyzkoušejte těchto 5 originálních tipů | Blog
24.11.2022
DarčekyOdSrdca
2022-11-24 Kam schovat vánoční dárečky? Vyzkoušejte těchto 5 originálních tipů      Délka čtení: 2 min.

Kam schovat vánoční dárečky? Vyzkoušejte těchto 5 originálních tipů

Schovávání vánočních dárečků je každoroční oblíbený sport nejednoho rodiče. Pravdou je, že děti v určitém věku umí skutečně vypátrat Vaše tradiční skrýše. Pokud se tyto Vánoce nechcete nechat odhalit, vyzkoušejte některý z těchto pěti ověřených tipů, kam vánoční dárky schovat. Tyto nápady oceníte nakonec i v případě, že máte velmi zvědavou polovičku, pro kterou chystáte vánoční překvapení. Či už tento rok vsadíte na originální personalizované dárečky atypických tvarů, nebo potřebujete ukrýt něco s většími rozměry, či křehkou drobnost, inspirujte se těmito nápady.

žena leží mezi dárečky

 

Vánoční dárečky schovejte do krabice nebo plastového boxu

Taková krabice by měla v ideálním případě vyvolávat nezájem. Toho dosáhnete napříkla tak, že na použitý kartónový box (klidně i ten, ve kterém Vám dárek doručil kurýr), nalepíte etiketu s nápisem “na vyřazení”, “hadry na podlahu” a podobně. Věřte, že nikoho, kdo už umí číst, ani jen nenapadne takovou krabici otevřít. Podobně Vám poslouží i neprůhledný plastový box, na který můžete zase použít nápisy jako “do sběru”, “dědovi do dílny” a podobně. Takový úkryt je ideální pro dárky větších rozměrů, jako například fotoobraz nebo křehké kousky jako jsou hrnečky s originálním designem.

 

Využijte místa, kam nikdo nechodí. Vánoční dárečky v podkroví nebo ve sklepě

Pokud bydlíte v rodinném domě, máte možností mnohem víc. Příkladem je garáž, technická místnost nebo kotelna, či dokonce neobytné podkroví. V případě menších dětí je minimální předpoklad, že na taková místa půjdou samy (pokud vůbec). Pro všechny, kteří žijí v paneláku, je super tip sklep. I v tomto případě můžete ukrývání dárečků spojit s předešlým bodem a pojistit se krabicí naznačující nelákavý obsah. Při výběru těchto míst však nezapomínejte na zvýšené riziko poškození a loupeže. V případě cenných věcí například i na vlivy, jakými jsou například nadměrná vlhkost nebo přítomnost hlodavců, kteří by mohli tyto dárečky znehodnotit.

 

Poproste o ukrytí vánočních dárků sousedy, prarodiče nebo rodiče

Ideální místo, kde Vaše ratolesti vánoční dárečky zaručeně neobjeví, je mimo Vašeho domu. Samozřejme, třeba si dát pozor, pokud se rozhodnete pro někoho blízkého, ke komu do Vánoc půjdou na návštěvu. Riziko, že se mu však budou prohrabávat ve skříních či pod postelí, je minimální. Vtipný moment může nastat, když si takto navzájem vánoční dárečky vyměníte se susedy. Vaše zvědavé děti budou v případě objevu pořádně překvapeny, když si pod stromečkem najdou něco úplně jiného a kamarádi z bytu naproti dostanou to, co vypátrali v tajných skrýších před Vánoci oni. Skvělým tipem, kam schovat dárky na Vánoce i před partnerem, je Vaše kancelář nebo pracoviště, pokud jej nenavštěvuje.

 

Tajný tip na vánoční skrýš? Vyzkoušejte auto

V ideálním případě, když je do Vánoc už jen pár dní a víte, že Váš dárek nepoškodí ani zimní mrazy. Tento tip můžou využít hlavně majitelé aut s větším kufrem nebo takzvaným kombíkem. Když je dárků hodně nebo jsou větších rozměrů, přece jen by mohly v kufru překážet. A aby malí zvědavci neodhalili váš trik, pro jistotu vložte dárky do starší krabice, plastového boxu nebo přes ně přehoďte deku. Tento nápad však nedoporučujeme těm, kteří se chystají darovat svým nejbližším cennosti jako například šperky, elektroniku, fotoaparáty a podobně drahé dárky a navíc využívají veřejná parkoviště. Tričko, mikina či jiný kousek oblečení s personalizovaným potiskem však v této skrýši bez problému přečkají.

žena s dárečkem v ruce přemýšlí

 

Zaručený tip, kam schovat vánoční dárečky na závěr

Je jím koš na prádlo. :) Však uznejte, koho by jen napadlo prohrabávat se ve špinavém prádle? Vyjímkou je, samozřejme, máma nebo rodič, který vybírá prádlo z koše do pračky. Když však potřebujete ukrýt dárky pro děti nebo Váš partner tyto domácí práce nevykonáva, je tato skrýš přímo dokonalá. Rozhodujícím parametrem je však velikost dárků, protože i takový koš na prádlo má své limity. Originální fotokalendář, pexeso z fotek nebo jiná kreativní drobnost se do jeho útrob rozhodně vlezou.

Tak tedy, už víte, kam schovat letošní vánoční dárky? Věříme, že jsme Vás právě inspirovali. Protože právě tak důležité, jak vybrat si z množství tipů na originální vánoční dárek, je i pořádně jej ukrýt, abyste nepřišli o ten krásný moment překvapení a radosti, když ho Vaši nejbližší pod stromečkem rozbalí. Samozřejmě, v případě, že už máte všechny dárečky vyřešeny.

Objednat originální vánoční dárek