Kalendář s fotkami či motivační nálepka? Oživte stěnu vhodným doplňkem | Blog
27.10.2021
DarčekyOdSrdca
2021-10-27 Kalendář s fotkami či motivační nálepka? Oživte stěnu vhodným doplňkem      Délka čtení: 2 min.

Kalendář s fotkami či motivační nálepka? Oživte stěnu vhodným doplňkem

Prázdné stěny doslova dýchají smutkem! Doplňky na stěně osvěží interiér a vnesou do něj novou energii – tedy, pokud to ženská ruka nepřežene. :)

Méně je více – to je svaté pravidlo, které platí při „oblepování“ stěn. Hlavně ženy na něj často zapomínají. :) Celou strategii je potřebné odrazit od původního designu pokoje. Pokud bydlíte v moderně zařízeném bytě, nepouštějte se do vintage obrazů nebo tapet. Naopak, pokud je Váš styl jemně laděný do staršího stylu, obraz s nedbale opracovaným rámem do něj vnese šmrnc.

Tapety

Vyrábí se z materiálů, jako je vlis nebo vinyl, které si drží stálobarevnost. V porovnání s tapetami, jaké poznaly naše babičky, jsou kvalitnější a barevně či vzorově různorodější. Proto se nebojte obohatit svůj pokoj tapetou, i když jen na malém kousku. Pěkně vypadá kombinace vymalovaných stěn a tapet, ale také závisí od celkového designu pokoje.

Nálepky s nápisy

Kromě tapet na stěnách skvěle vypadají také nálepky. Jsou různé druhy – textové nebo obrázkové, z přírodními či abstraktními vzory. Současným hitem jsou motivační nálepky, které Vám připomenou důležitou životní pravdu, nebo Vás jen ráno zvednou z postele s úsměvem na tváři.

Home is where our heart is

 

Kalendáře s fotkamiKalendář s fotkami či motivační nálepka? Oživte stěnu vhodným doplňkem

Ozdobou interiéru je také kalendář s fotkami. Netuctovým, zajímavým ho uděláte tak, že ho vytvoříte z vlastních fotek. My Vám je uspořádáme do kalendáře, který bude přesně šitý na míru pro Vás a Vaše zájmy. Může to být série fotek Vašeho pejska, či momenty z dovolené. Kalendáře můžou začínat libovolným měsícem, takže můžete své ratolesti vytvořit například školní kalendář, přesně podle představ. Jediné, co je ve Vaší režii, je vybrat kvalitní fotografie.

V doplňcích, které zkrášlují interiér, bychom mohli pokračovat stále dál a dál. Důležité však je, abyste je vybírali, jak jinak, od srdce. :)

 

Chci si vytvořit vlastní kalendář