Jaké hrnečky se hodí do firmy? | Blog
21.09.2021
DarčekyOdSrdca
2021-09-21 Jaké hrnečky se hodí do firmy?      Délka čtení: 2 min.

Jaké hrnečky se hodí do firmy?

Image Vaší firmy tvoří každý drobný detail. Například i šálky, káva či příjemné prostředí.

lyžička, srdiečko zo zrnkovej kávy a šálka kávy tvoriace nápis I love coffee

Jen si to představte – klient k Vám přijde na schůzku a nemá ho kdo přivítat na recepci. Po dlouhém dni by si rád dal dobrou kávu, ale vy jej překvapíte „černou vodou“ a navíc, ve sklenici… Už nemusíme dál pokračovat, že? Tento obraz k dobrému image firmy určitě nepatří.

První dojem se tvoří pouze jednou. Už nedostanete druhou šanci na změnu „známky“. Neplatí to pouze o lidech, ale i o prostředí, do kterého vstupujete. Pokud na svého zákazníka zapůsobíte nedbalým přístupem, těžko si pak narovnáte pokřivenou důvěru.

Propagujte se vždy a všude

K dobrému image firmy patří určité reklamní předměty. Šálky, hrnečky či pera, by měli prezentovat Vaši firmu. Úplně jinak působí, když zákazníkovi nabídnete kávu v hrnečku s logem Vaší společnosti a když budete mít na stole položená pera a papírové bloky s tímto logem. Právě díky těmto drobnostem si Vás lidé snadněji zapamatují.

Hrnečky s potiskem pro klienty a zaměstnance

K návštěvě zákazníka patří dobrý servis a milá obsluha. Šálky či hrnečky by měli být potlačené logem firmy. Nemusíte se však pevně držet tohoto konceptu. Vytvořte sadu hrnečků a šálků pro Vaše zaměstnance a sadu pro Vaše klienty. Pokud je Vás ve firmě málo, vytvořte každému unikátní hrneček. Může na něm mít své jméno, fotku, nebo výrok, který jej vystihuje.

Klientům nabízejte šálky s formálnějším charakterem. Logo můžete doplnit obrázkem nebo jednoduchou animací. Nevytvořte z něj však kýč. Má Vás přece jen reprezentovat.

Vytvořte si je sami

Na našem webu si rychle a jednoduše objednáte hrnečky, které můžou mít jakýkoliv potisk. Stačí, když jej nahrajete do editoru. Fotku či text Vám rádi, podle Vašich představ, upraví i naši grafici. Nezapomínejte mít ve své firmě hrnečky s potiskem, které jako drobnost pomáhají tvořit celkový image Vaší společnosti.

 

Hrnečky s vlastním potiskem