Jak zútulnit ložnici doplňky | Dárečkyodsrdce.cz
25.06.2024
DarčekyOdSrdca
2024-06-25 Jak zútulnit ložnici doplňky?      Délka čtení: 2 min.

Jak zútulnit ložnici doplňky?

Nemusíte být studovaní architekti, abyste přišli na to, že doplňky udělají každý pokoj útulnější. V článku o zkrášlování bytu doplňky si vezmeme na paškál ložnici.

Zařizování interiéru je příjemnou a mnohdy oddechovou záležitostí. Květy, záclony, obrazy a jiné drobnosti dokáží příjemně zkrášlit jakýkoli interiér. Největším uměním je všechno pěkně harmonicky sladit. V dnešním článku vám ukážeme, jak na to.

Zdvojte je

Ložnice je místem odpočinku a klidu. Nemělo by v ní být množství zbytečných věcí, které vás rozrušují. Má ve vás vzbuzovat pocit bezpečí a harmonie, čehož v první řadě dosáhnete zbavením se všech „haraburd“. Stačí vám postel, noční stolky a skříň. Pokud to prostor vašeho bytu umožňuje, nedělejte si z ložnice místo k sušení prádla či počítačovou hernu.

Ložnice laděná do hnědé barvy

To ovšem neznamená, že do ní nepatří květiny, barevné povlečení nebo obraz. Právě naopak. Dbejte na to, abyste v ní využili párové doplňky, například dva květiny nebo obrazy. Nemusí být úplně totožné, ale je důležité, aby byly přesně dva. Podle feng shui podporují takové doplňky partnerskou harmonii.

Hravost není pošetilost

Jiným příkladem je ložnice s hravými a odlehčenými doplňky. Žluté polštáře či deky jsou ideálním zpestřením ložnice, ale nemusíte se štítit ani jiných ozdob. Krásně rozzáří neutrální barvy. Žlutá je optimistická a energická barva, proto je vhodné s ní zacházet opatrně.

Ložnice laděná do žluté a bílé barvy

Série fotek v pestrých rámech

Chcete-li využít foto doplňky ve vaší ložnici, dobrým příkladem je několik rámů uspořádaných vedle sebe. Z fotek svých nejbližších si udělejte vlastní nástěnné album. Zarámujte je do bílých, hnědých či vzorovaných rámů. Nad postelí budou hotovým skvostem.

Rámečky s fotkami na zdi

Fotopuzzle jako moderní forma obrazu

Obrázky a fotky lze využít různým způsobem. Kromě koláže fotek či klasických obrazů hezky působí puzzle z fotky, na které můžete využít jakýkoli motiv. Ať už vás a vašeho manžela, celé rodiny, nebo jen abstraktní obrázek srdíčka.

Puzzle s potiskem srdce poskládaného z textů

Nahrajte na náš web fotku, kterou si chcete dát na puzzle potisknout. Chcete-li se vrátit do dětství, pořiďte si puzzle ve formátu A3 nebo A4. Pokud vás láká atmosféra hledání chybějících dílů, jste na správném místě, puzzle Ván dodáme ještě neposkládané.

Zařiďte si ložnici doplňky, které ji zútulní. Náš e-shop vám v tom pomůže. :)

 

Ukažte mi nabídku puzzle