Jak zútulnit byt doplňky? | Blog
12.10.2021
DarčekyOdSrdca
2021-10-12 Jak zútulnit byt doplňky?      Délka čtení: 2 min.

Jak zútulnit byt doplňky?

Doplňky jsou alfou a omegou každého interiéru. Ať už jde o ložnici, obývák, nebo předsíň. Dnes se pojďme podívat na obývací pokoj.

1. Poličky s knihami na mnoho způsobů

Dnes už není podmínkou, aby byly knihy poskládané v klasické domácí knihovně. Pokud chcete do obýváku zahrnout své oblíbené knihy, vyberte jim jakékoliv místo, které bude zajímavé. Nevšednost stolíku či poliček, na kterých budou vystavené, může spočívat v netradiční barevné kombinaci či neobvyklém tvaru.

Obývačka s netradičnými knižnicami

2. Nositelé dobré nálady

Květy obývací pokoj nejen zkrášlují a zútulňují, ale také do něj přináší dobrou energii a atmosféru. Jsou symbolem pozitivizmu a života, proto by v obýváku určitě neměly chybět. Samozřejmě, otázkou zůstává, jaký typ květů zvolit. Odpověď však není jednoznačná.

Výběr Vašeho květu bude záviset od světové strany, na kterou je místnost orientovaná. Také je podstatné, kolik je v ní světla a vlhkosti. V zimě byste květ neměli umisťovat v blízkosti radiátoru a krbu.

Nejvíce vynikne menší barevný květ na konferenčním stolíku. Stálicemi pokojových rostlin jsou begónie, hortenzie nebo azalky. Dominantou pokoje se může stát také květ v rohu pokoje – například kapradí. Nezapomeňte vybrat stylový květináč, ať už barvený z umělé hmoty, plechový, nebo dřevěný.

kvety na stole Obývačka s rákosovou stenou a kvetmi

3. Moderní fotoobraz nad sedačkou

Malovaný obraz podle Vašeho vkusu nikdy není zlým nápadem. V současnosti se velké oblibě těší fotoobrazy, které jsou jim podobné. Stojí méně peněz a můžete u nich využít Vaši vlastní fotografii. Na stěně vypadají velice dobře.

Výhodou je, že můžete mít vedle sebe uspořádané i tři. Sami si zvolíte formát a typ rámu. Jen je třeba dát si pozor, abyste měli k dispozici fotografii s dostatečným rozlišením. V našem editoru to lehce zjistíte, protože Vám přesně ukáže, jestli je Vaše fotka vhodná na daný formát.

Moderný viacdielny fotoobraz nad sedačkou v obývačke

 

Chci moderní fotoobraz do svého bytu