Inspirujte se: Valentýnské dárečky pro muže, kterými nic nepokazíte | Blog
31.01.2023
DarčekyOdSrdca
2023-01-31 Inspirujte se: Valentýnské dárečky pro muže, kterými nic nepokazíte      Délka čtení: 2 min.

Inspirujte se: Valentýnské dárečky pro muže, kterými nic nepokazíte

Valentýnský dárek pro muže dokáže být těžkým oříškem. Zatímco muži mají možnost zachránit situaci sladkým dezertem, květinou či šperkem, nabídka, ze které vybírají dámy, je tak trochu omezená. Jaký valentýnský dárek pro muže vybrat, aby jste to nepřepískly ? Připravili jsme pro Vás několik originálních tipů, jak svému drahému vybrat pozornost, kterou nic nepokazíte.

zamilovaný pár se objímá v posteli

Darujte mu personalizovaný dárek ze srdca

Nezáleží na tom, v jakém stádiu je Váš vztah. Drobnost v podobě milého personalizovaného dárku je nápad, který můžete přizpůsobit podle svých představ. A to doslova. Na dárek stačí doplnit láskyplný nápis, vyznání nebo jiný text podle Vašich představ a originální valentýnský dárek pro muže je na světě. Tímto způsobem vyšlete svojí polovičce signál, že Vám na společném vztahu skutečně záleží, jelikož nejde o předmět, který běžně najde na pultu v obchodě.

Vyberte valentýnský dárek pro muže podle jeho zálib

Jestli Vám úpřímně záleží na tom, aby se Váš drahý dárku potěšil, zkuste nad ním nejdřív popřemýšlet. Skvělým tipem, jakou cestou se ubrat, jsou jeho záliby. Jaký sport má nejraději? Jaké filmy patří mezi jeho nejoblíbenější? Není, jen tak náhodou, skalním fanouškem nějakého týmu nebo klubu? Možností je skutečně spousta. A kteroukoliv z nich můžete skvěle využít jako téma na vytvoření originálního trička s potiskem. Pro milovníky rychlých kol nebo auto-moto nadšence je neokoukaným dárkem vůně do auta s vlastním potiskem, kterou můžete využít na originální věnování.

Valentýnský zážitek jako dárek nadchne nejednoho muže

Zdá se Vám, že z toho množství materiálních věcí nemůžete vybrat takovou, která by Vašeho partnera zaujala? Ještě stále není nic ztraceno. Popřemýšlejte nad nějakým zážitkem, který byste si mohli klidně užít i společně. Ať už je to výlet, romantický wellness pobyt, nebo klidně i nějaká procedura, jako například masáž ve dvojici. Jestli však patří k těm akčnějším, zaručeně mu srdce poskočí, když ho překvapíte zážitkovou školou smyku, letem v balonu, ochutnávkou netradičních jídel nebo možná i letem na rogalu. I v tomto případě platí, že materiální věci pominou, ale zážitky nám už nikdo vzít nedokáže.

Vyjádřete lásku na Valentýna momentkou na fotoobrazu

Ideálně nějakou společnou, například z jednoho z nezapomenutelných zážitků, které jsme vzpomenuli výše. Docela určitě se taková ve vašem osobním fotooarchívu nachází. Jestli náhodou ne, pokuste sa takový moment fotoaparátem zachytit. Díky fotoobrazu na plátně tak vznikne srdci blízká dekorace. Ozdobit může nejen interiér Vašeho společného bydlení, ale klidně i kancelář. Díky možnosti zvolit si rozměry fotoobrazu můžete vytvořit velmi vkusný osobní dárek nebo monumentální dvoumetrový důkaz Vaší lásky.

fotoobraz uličky v historickém městě

Vyberte valentýnský dárek pro muže podle jeho gusta

S některými chlapy téma "Valentýn" nepohne. Máte doma i Vy věčného remcala, který by nejraději svátek zamilovaných vymazal každoročně z kalendáře? Jestli do teď všechny Vaše snahy o originální dárek skončily neúspěchem, co tak vyzkoušet něco “na jeho notu”? Například takový programátor, IT-čkář nebo oddaný workoholik zcela jistě nepohrdne unikátním USB klíčem, na který mu můžete vygravírovat například věnování. Jeho protiklad – milovník outdoor aktivit, nadšenec campingu nebo myslivec se potěší náprsní lahvi, kterou můžete dotvořit vtipným textem.

Vybrat valentýnský dárek pro muže, který mu vykouzlí úsměv na tváři a rozehřeje jeho srdce, skutečně nemusí být věda. Stačí, když se inspirujete některým z našich výše uvedených tipů a i díky originálnímu dárku si svátek zamilovaných společně vychutnáte.

Vybrat valentýnský dárek pro muže