Hurá do školy – s radostí Vám pomůžou školní potřeby s vlastním potiskem | Blog
30.08.2022
DarčekyOdSrdca
2022-08-30 Hurá do školy – s radostí Vám pomůžou školní potřeby s vlastním potiskem      Délka čtení: 2 min.

Hurá do školy – s radostí Vám pomůžou školní potřeby s vlastním potiskem

Školní potřeby nemusí mít všichni stejné. Dnes jsou v módě školní pomůcky s vlastním potiskem, jsou originální a Vaše dítě bude mít ve třídě zaručeno, že nikdo nebude mít stejný pytlík na tělocvik, podsedák nebo například ruksak. Sepsali jsme pro Vás 7 TIPŮ na věci, které se Vašemu školákovi budou hodit a může si je zpestřit svou oblíbenou fotografií, jménem, či jakýmkoliv jiným obrázkem, který má rád.


1. Podsedák s vlastním potiskem na školní židličku

Tvrdá školní, či jiná stolička? Máme pro Vás řešení, které potěší každého, nejen dítě. Podsedák s vlastním potiskem je ideální do školních lavic, ale i na měkoučké posezení doma. Na podsedák Vám natiskneme cokoliv. Díky jedinečnému potisku se už nestane, že by si s někým Vaše dítě zaměnilo svůj podsedák na stoličku. Je měkký, pohodlný a hlavně originální.

podsedák s vlastním potiskem

 

2. Tričko s vlastním potiskem

Tričko s potiskem podle sebe by nemělo chybět žádnému školákovi,  ať už jako tričko se jménem na rozeznání na začátku školního roku, případně na školních hrách, nebo jako nástroj na nalezení nových kamarádů, např. s vtipným textem nebo fotografií na tričku. 

tričko s vlastním potiskem

3. Kšiltovka s vlastním potiskem

Hlavu je možné překrýt i originálně, a to s kšiltovkou s vlastním potiskem, která je ideální jak pro holky, tak pro kluky. Kšiltovka s vlastním potiskem je oblíbená u malých i velkých školáků, hodí se nejen na cestě ze školy, ale i ve školní družině, či na potulkách venku s kamarády po škole. Kšiltovka s logem školy je vhodná např. na školní výlety, či do školy v přírodě, kde malé a velké školáky potěší, a paní učitelkám zaručeně pomůže při hlídání dětí.

Kšiltovka s vlastním potiskem

4. Pytlík na přezůvky či tělocvik s vlastním potiskem

Jedinečný pytlík s vlastním potiskem na přezůvky, věci na tělocvik nebo věci na kroužky, by chtěl vlastnit každý malý fotbalista, tanečnice, umělec, či baletka. Pytlík s vlastním potiskem může obsahovat i reflexní prvky, čímž podpoří bezpečnost Vašeho dítěte během sychravého počasí. Díky dvěma stahovacím šňůrkam Vám z pytlíku nic nevypadne a pohodlně se nosí na zádech, zavěšený na obou ramenách dítěte. Pytlík je sám o sobě lehký, takže zbytečně nezatíží záda.

Pytlík na přezůvky či tělocvik s vlastním potiskem

 

5. Ruksak s vlastním potiskem

Originální ruksak s vlastním potiskem uspokojí i to nejnáročnější dítě. Na ruksak si můžete nechat natisknout fotku dítěte, kresbu dítěte, či například jméno a oblíbenou pohádkovou postavičku, fotku herce, či zpěvačky. Fantazii se jednoduše meze nekladou, čímž je zaručeno, že nikdo nebude mít stejný vak jako Vaše dítě. Nebojte, už se Vám nestane, že Vaše ratolest ze školního výletu přinese domů cizí ruksak.

Ruksak s vlastním potiskem

6. Odznak podle sebe s vlastním potiskem

Často ztracené nebo zaměněné věci ve škole, či ve školce vyřeší odznak s vlastním potiskem. Na oblíbený módní doplněk, jakým odznak rozhodně je, si můžete nechat natisknout např. fotografii Vašeho dítěte a jméno, čímž zaručíte odlišení věcí Vašeho dítěte, od věcí kamarádů. Je to jednoduché, stačí si navrhnout co má odznak obsahovat a všechno ostatní už necháte na profesionály. 

Odznak s vlastním potiskem

7. Plastový přívěsek s vlastní fotkou

Odtrhnutý zips, stejné pouzdro se spolužačkou, stejná školní taška se spolužákem – toto všechno vyřeší jeden pěkný plastový přívěsek s fotkou Vašeho dítěte. Kromě vlastní fotky si můžete na přívěsek nechat natisknout např. jméno, či jiné identifikační znamení, které zaručí věcem Vašeho dítěte originální nádech a označení v jednom. Klíčenka s fotkou je ideální i na klíče, takový přívěsek s originálním potiskem si děti hlídají „jako oko v hlavě“, což sníží pravděpodobnost ztráty klíčů.

Plastový přívěsek s vlastní fotkou

TIP: Pokud v této době řešíte finance při nákupu potřeb pro prvňáky nebo i o něco starší děti, můžete vyzkoušet například i slevové kupóny. Ty Vám pomohou ušetřit nějaké peníze a nemusíte mít obavy, jestli si můžete dovolit vše nakoupit.