Fotografie na lehčené desce či gravírovaná do dřeva. Pojďme si je představit | Blog
01.04.2022
DarčekyOdSrdca
2022-04-01 Fotografie na lehčené desce či gravírovaná do dřeva. Pojďme si je představit      Délka čtení: 2 min.

Fotografie na lehčené desce či gravírovaná do dřeva. Pojďme si je představit

Fotoobrazy na plátně jsou již v naší nabídce stálicí. Nyní jsme do nabídky přidali i fotografii na lehčené desce, či fotografii gravírovanou do dřeva. Pojďme se s těmito produkty trošku seznámit.

 

Fotografie na lehčené desce

Fotografie na lehčené desce

Jak už jsme vzpomenuli, Vaše nejmilejší fotografie si můžete nechat zvěčnit nejen na fotoobraz na plátně, ale po novém i jako fotografii na lehčené desce. Vaši fotografii vytiskneme na matnou samolepku a nakašírujeme (nalepíme) na lehčenou desku tloušťky 5 mm. Takto zpracovanou fotografii následně vsadíme do dřevěného rámu a voilá, nádherný obraz je na světě. :)

V naší nabídce najdete tři barvy rámů a také tři nabízené rozměry. Rámy jsou v barvách: bílá, černá, tmavě hnědá a nabízené rozměry jsou 30x20 cm, 60x40 cm a 80x50 cm

Při zaslání fotografie je potřebné počítat s jejím překrytím dřevěným rámem cca 7 mm z každé strany a také s tím, že celkový rozměr obrazu s rámem je z obou stran větší vždy o cca 6 cm (než rozměr zvolené varianty).

Koupit fotografii na lehčené desce

 

 

 

 

Fotografie do dřeva na podstavci

 

Fotografie do dřeva na podstavci

Rádi byste si Vaši oblíbenou fotografii umístili i jako dekoraci na stůl, či na poličku, ale klasické fotografie v rámečku už Vás nudí? V takovém případě pro Vás máme řešení. 

Zvěčněte si originálně Vaši oblíbenou fotografii do dřeva na praktickém podstavci. Fotografie je gravírovaná laserom do překližky a upevněna v praktickém stojánku. Rozměr tohoto produktu je cca 105 x 127 mm, přičemž maximálné rozměr gravírované fotografie je 90 x 90 mm. Pod fotografii Vám můžeme vygravírovat i text. Nejčastěji jsou to jména, krátké vyznání, či datum nějaké významné události, která Vás nebo obdarovaného potkala.

Náš TIP: Tento produkt i u nás najdete i ve variantě s UV potiskem. Tento způsob zpracování nabízí možnost umístění barevné fotografie, která dřevo osvěží a krásně na něm vynikne.

 

Koupit fotografii na lehčené desce