Fotky, které se hodí i na fotoobraz? Udělejte si krásné záběry už během nejbližší dovolené | Blog
20.07.2020
DarčekyOdSrdca
2020-07-20 Fotky, které se hodí i na fotoobraz? Udělejte si krásné záběry už během nejbližší dovolené      Délka čtení: 3 min.

Fotky, které se hodí i na fotoobraz? Udělejte si krásné záběry už během nejbližší dovolené

Rádi byste oživili stěny svého bytu, nebo darovali fotoobraz svým blízkým, ale stále nemůžete najít tu správnou fotku, která by stála za to? Na této mám křivý úsměv, na jiné není dobře vidět děti…a tady se mi nelíbí prostředí, kde jsme se fotili….

kráčajúci fotograf s fotografickou výbavou

Pokud ta správná fotka, která by se na plátně vyjímala, neexistuje, nezoufejte. Můžete si ji jednoduše vytvořit. Na nejbližší dovolené, nebo klidně v této chvíli. Jak na to? Vyzkoušejte nápady a triky, které používají zkušení profíci.

 

Skvělé tipy a triky na fotky, které Vám budou všichni závidět

Pokud si myslíte, že dokonalou fotku můžete získat jen ve správné chvíli, za vhodného osvětlení a s použitím špičkové techniky, jste na omylu. Někdy totiž stačí změnit úhel pohledu, nebo použít rekvizitu, kterou máte běžně doma v kuchyni či na zahradě. I s pomocí špinavého květináče, CD-čka, nebo rozbitého skla, dokážete vykouzlit působivý záběr.

Potom stačí jen pár kroků a obraz s vlastní fotkou si můžete vytvořit kdykoliv si smyslíte. Nevěříte? Prohlédněte si náš výběr tipů na originální záběry a fotoobraz si můžete klidně objednat. Bude Vám to trvat maximálně pár minut.

 

Rodinné fotky, za které nemusíte zaplatit profíkovi tisíce korun

Chystáte se s rodinou již delší dobu na focení, ze kterého by určitě vznikl fotoobraz do Vašeho obýváku, nebo do kuchyně? Vyzkoušejte to tentokrát bez fotografa. Stačí malá rekvizita, jako například skleněná lahev, kyblík do pískoviště, nebo jen dobrá nálada, se kterou vykouzlíte skutečně vtipné snímky s celou rodinou.


 

Inspirace pro láskyplné momenty…tak trochu jinak

Nechybí Vám ve vztahu troška humoru nebo kreativity? V tom případě se do těchto nápadů na zamilované fotky zamilujete na první pohled. Pokud navíc plánujete svatbu, zásnuby, nebo příchod nového člena rodiny, toto jsou přesně fotky, které patří na obraz na plátně.


 

Portrét s nápadem – skvělý tip na fotoobraz

K tomu, abyste si mohli dát vyrobit obraz na plátně, není potřeba čekat na žádnou speciální příležitost nebo místo, kde skvělou fotku zhotovit. Pokud byste si rádi udělali svůj originální portrét, vyzkoušejte si pohrát s materiálem, který doma běžně najdete. Výsledek Vás mile překvapí.


 

Chtělo by to nějaké vtipné fotky? Zkuste změnit perspektivu

Experimentovali jste někdy při focení se vzdáleností? Pokud jeden objekt nebo osobu umístíte blíž a druhou vhodně nastavíte v jejím pozadí, vznikají bizarní, ale zároveň i velmi vtipné fotografie. Šílenství s perspektivou odstartovali notoricky známé kousky jako Eiffelova věž na dlani, nebo podepírání Šikmé věže v Pise. Ty zřejmě sdílí na sociální síti každý, kdo tato místa navštívil. Buďte o kousek originálnější!


 

Fotky s dětmi nemusí být jen o nuceném „sýýýýýýýr“

Rodiče, kteří rádi dokumentují dětství a dospívání svých potomků, docela určitě poznají jejich naučený výraz, který nahodí v momentě, kdy stlačíte spoušť fotoaparátu. Jak se vyhnout nucenému úsměvu otrávených dětí? Překvapte je. Místo dalšího nudného fotoobrazu můžete rodinnou pohodu a harmonii vyjádřit…tak trochu jinak.


 

Inspirace na skvělé záběry, ze kterých vznikají ty nejlepší fotoobrazy, číhá na každém kroku. Bylo by skutečně škoda, nevyužít ji. Ať už plánujete tento rok dovolenou v pěkném prostředí, nebo Vás čeká česká malta doma, tyto originální fotky na obraz můžete mít s trochou kreativity ve svém telefonu i vy. Jediné, co Vám potom zůstává udělat, je jednoduše si fotoobraz objednat.

Chci si objednat fotoobraz