Dobrý hrnek, dobrý dárek | Blog
24.08.2021
DarčekyOdSrdca
2021-08-24 Dobrý hrnek, dobrý dárek      Délka čtení: 2 min.

Dobrý hrnek, dobrý dárek

Vyprchaly Vám nápady na dárek pro nejbližší? Hrnek s fotkou nikdy nic nepokazí. 

Určitě už jste si někdy mysleli, že jste koupili ten nejlepší dárek na světě, ale obdarovaný se na to díval z opačného úhlu pohledu. Nemilý pohled, nebo jen zdvořilostní přitakání na otázku, jestli se mu dárek líbí. Samozřejmě, u překvapení nemáte nikdy jistotu, že uspějete. Když ale víte, jak dotyčný tráví čas a co jsou jeho záliby, je pravděpodobnější, že se trefíte do jeho vkusu a potěšíte ho.

Je kávičkář?

Milovníci kávy si přijdou na své s dobrým douškem espressa, pěnivého cappuccina nebo latte. Po ně je perfektním dárkem hrneček na latte s fotografií kávy, bobů, nebo čehokoliv, co připomíná čarovnou chuť kávových rituálů. 

Náš tip: Předlohu k potisknutí hrnečku můžete také sami namalovat, dárek tak získá osobní nádech.

hrneček latte s vlastním motivem

 

Pro babičku či dědečka? 

Bydlíte daleko od svých nejbližších a rádi byste jim darovali Vaši fotografii, aby jste jim tak mohli být stále nablízku? Fotografie v rámečku Vás neoslovily? Zkuste fotografii nechat natisknout na hrneček, například i s pěkným věnováním, nebo s jednoduchým "Máme Tě rádi!". Budete tak s nejbližšími při každém dobrém šálku čaje, či horké kávy.

Náš tip: Darujte vyjímečný, jedinečný a originální hrneček magic s potiskem. Je tmavé barvy, ale když do něj nalijete horký nápoj, odhalí se obrázek či fotografie, který jste pro své nejbližší vybrali.

hrneček magic s vlastním potiskem

Jen tak pro radost

Nejkrásnější okamžiky zažíváme s nejbližšími. Pokud rádi popíjíte čaj nebo kávu ve dvou, můžete si udělat radost a vymyslet Váš osobní motiv, který se bude vzájemně doplňovat. Každá společná káva Vám pak vyčaruje úsměv na tváři. :)

zamilované hrnečky

Dárky by se měly dávat s láskou. To je nejjistější cesta k tomu, abyste druhého potěšili. Pokud jsme Vás inspirovali, zavítejte na naši stránku a vytvořte pro blízkého originální hrneček s fotografií.

Chci si vytvořit hrneček s vlastním motivem