Darujte majitelům psů originální dárek: Tabulka s motivem psa a textem na míru | Blog
31.05.2023
DarčekyOdSrdca
2023-05-31 Darujte majitelům psů originální dárek: Tabulka s motivem psa a textem na míru      Délka čtení: 2 min.

Darujte majitelům psů originální dárek: Tabulka s motivem psa a textem na míru

Při výběru dárečku pro Vaše přátele a blízké se často stává, že už nevíte, čím překvapit. Většinou jsou klíčem ke správnému výběru záliby a oblíbené činnosti člověka, kterého bysme chtěli potěšit. Například, když jde o milovníky psů. Pro takovou osobu je ideálním dárečkem tabulka s motivem psa. Že jste o ní ještě neslyšeli?

pes hledí zpoza plotu

Jak využít tabulku s motivem psa?

Říká se, že každý pořádný dům má svůj dvůr. A každý pořádný dvůr má svého strážce. Majitelé psů nedají na svého miláčka dopustit a ve většině případů jsou, hlavně ti exteriérový, považováni za jakési obránce svého teritoria. Proto si každý z nich zaslouží mít svoji tabulku u vstupu do dvora. Tabulka s motivem psa může být však klidně použita i jako “jmenovka” pejska na jeho boudu.

Tabulka s motivem psa na míru

I obyčejná věc, jako tabulka pro psa, kterou oznamujeme jeho přítomnost ve dvoře, může být přizpůsobena “na míru”. Tabulku, kterou vyberete, můžete personalizovat přesně podle Vašich představ. Vznikne tak originální kousek, kterým potěšíte každého majitele psa. Přinášíme několik tipů, jak ji vytvořit.

Vybírejte podle rasy psa

Nezáleží na tom, či domácnost a dvůr, které se skrývají za bránou, stráží velký dobrman nebo tam vesele poběhuje hravý jack russel. Tabulku s textem, který bude vystihovat úlohu a povahu pejska, můžete darovat ještě originálněji –  s podobiznou jeho rasy. Každá návštěva, i ta nechtěná, tak bude vědět, co ji za brankou čeká.

Jaký text na tabulku s motivem psa zvolit?

Text, který bude tabulka s motivem psa obsahovat, je jeden z jejích nejdůležitějších prvků. Při výběru správného textu se najprve zamyslete nad tím, či má být varovný, nebo spíše vtipný. Vymyslet můžete vlastní unikátní text, který bude vystihovat pejska za bránou a tak trochu i povahu jeho majitele. Pokud je pro Vás zkomponovat takový text těžká úloha, přinášíme Vám příklady, kterými se při výběru textu můžete inspirovat.

tabulka tady hlídám já

Varovné texty

Pokud pozemek hlídá větší pejsek, který je skutečným strážcem, vhodná bude tabulka s motivem psa s varovným charakterem.

U varovných textů můžete vsadit na klasiku ve stylu:

  • Pozor, pes !
  • Tady hlídám já !
  • POZOR, zlý pes !

Pokud byste chtěli vytvořit o něco zajímavější varovnou tabulku, můžete použít následovné:

  • Nevstupovat, nedám ti šanci !
  • Pozor! Hlídám svoji rodinu. Pokud do ní nepatříš, nelez dovnitř !
  • POZOR, PES! Hned po vstupu na pozemek se Vám bude věnovat.

Vtipné texty

Ne každý pozemek je hlídaný velkým cvičeným dobrmanem nebo vlčákem, kteří vzbuzují přirozený respek i bez jakékoliv tabulky. Mnozí z nás mají na svém dvoře psa, který zastává spíše místo domácího miláčka a člena rodiny, než strážce. Pokud byste chtěli obdarovat majitele takového psa, tabulka s vtipným textem bude vhodným nápadem. Zároveň se hodí i pro majitele větších plemen psů, kteří mají velký smysl pro humor.

  • POZOR! Tady hlídá velmi lenivý pes. Pokousejte se sami.
  • ZLÝ PES! Zlý pán, zlá paní, zlé děti. Celá rodina zlá!
  • POZOR, PES! Plastiku tváře dělám na počkání.
  • POZOR! Trhám gatě, koušu řiť.
  • TADY HLÍDÁM JÁ. Pokud právě nespím.

Tabulka s motivem psa v designu na míru

Při výběru tabulky s motivem psa se zaměřte i na vhodnou volbu designu. Když se rozhodnete darovat právě takovou tabulku, dbejte na vkus majitele pejska. Kromě preferencí a vkusu majitele doporučujeme tabulku sladit s barvou exteriéru domu, případně brány. Vybírat můžete z různých velikstí materiálů a barev.

Pokud i Vy máte ve svém okolí pejskaře, překvapte ho a na nejbližší svátek mu věnujte originální dárek spojený s jeho domácím miláčkem. Tabulka s motivem psa na míru přesně podle Vašich představ bude určitě vtipným, ale zároveň příjemným potěšením.

Vytvořit tabulku s motivem psa