Darovat valentýnské dárky mámě, kamarádce či domácím miláčkům? Proč ne. Víme jaké | Blog
03.02.2022
DarčekyOdSrdca
2022-02-03 Darovat valentýnské dárky mámě, kamarádce či domácím miláčkům? Proč ne. Víme jaké      Délka čtení: 3 min.

Darovat valentýnské dárky mámě, kamarádce či domácím miláčkům? Proč ne. Víme jaké

Valentýn je svátek zamilovaných. V našich srdcích však mají místo i mnozí jiní. Rodiče, děti, prarodiče či přátelé, kteří by za nás dali ruku do ohně. Možná i Vy právě řešíte, či je vlastně vhodné darovat valentýnský dárek svým nejbližším. I když patří 14. únor oficiálně zamilovaným párům, přece jen, je to svátek lásky. A tu známe v různých formách. Platí tedy, že pokud máte pocit, že milé slovo, kytice růží nebo milý osobní dárek vykouzlí druhé osobě úsměv na tváři, určitě jsou na místě.

Máme pro Vás několik nápadů, jaký valentýnský dárek vybrat pro ty, na kterých Vám záleží.

žena s dárkem a kyticí

 

Originální dárky jsou skvělý způsob, jak projevit svoji lásku na Valentýna

Určitě jste se setkali s tím, že se klasické valentýnské dárky pro partnera berou jako „povinná jízda“. Bonboniéra, kytice, romantická večeře či kino. V případě dárků pro speciální osoby ve Vašem životě, jakými máma, syn či nejlepší přítel rozhodně jsou, to však bývá trochu jinak. Jelikož jim chceme svoji lásku projevit z vlastní iniciativy, skvělým tipem jsou originální osobní dárky. Takové, které v běžných obchodech jen tak neseženete.

 

Na valentýnský dárek pro mámu není třeba mnoho slov

Mámy to jednoduše vědí. Hlavně ve věku, kdy jsou jejich puberťáci či dokonce dospělé děti skoupé na projev lásky, počítají je na prstech jedné ruky. Pokud se rozhodnete, že byste té svojí rádi vyslovili náklonnost a vděk právě na Valentýna, nemusíte v sobě objevovat skrytého básníka. Dokonce ani vymýšlet dlouhé litanie na valentýnskou pohlednici. Retro plecháček s textem „mami, mám tě rád“ a Vaší fotkou z dětských čas je přesně to, co každé mámě zaručeně řekne vše, co máte na srdci. A u kávičkových či čajových rituálů jí Vaši lásku připomene den co den.

 

plechový hrneček s černobílou fotkou dítěte

 

Otec se na valentýna potěší lahodnému moku v originální lahvi

Je pravdou, že otcové si na projevy lásky od svých dětí až tak nepotrpí. Ale vědět, že je pro Vás táta stále důležitou součástí Vašeho života, největší, vzorem či člověkem, ke kterému si můžete vždy přijít pro radu, je pro něho jako balzám na duši. Ve všeobecnosti je však dárek pro muže těžkým oříškem. Řešení přináší například lahodné víno podle jeho vkusu či originální placatka s gravírováním. Nápisy „Mám tě rád tati“, „Tatínkovi z lásky“ a jim podobné, se budou na butylce skvěle vyjímat.

 

Valentýnský dárek pro děti je možnost, jak strávit společné příjemné chvíle

Samozřejmě, pokud nesáhnete po plyšovém medvídkovi nebo čokoládové pozornosti. Ukázat svým potomkům, že jim patří neodmyslitelné místo ve Vašem srdci, můžete mnohem nápaditěji. Příkladem je pexeso z rodinných fotek či jiná kreativní hra, které dodáte originální design. Tu si pak můžete společně zahrát, než dorazí objednaná pizza a tak trochu netradiční valentýnský večer se může klidně stát Vaší rodinnou tradicí.

 

Ano, počítá se i valentýnka pro kamaráda nebo kamarádku

Protože přesně to je nejčastěji osoba, které se jdete vyplakat na rameno z právě ukončeného vztahu či jiných bolestí, které sebou láska chtě nechtě přináší. Darovat svojí vrbě milou pozornost právě na Valentýna není ničím výjimečným. Tričko s vtipným nápisem dokáže dokonale vyjádřit podstatu Vašeho vztahu a dokázat nejlepší kamarádce či kamarádovi, že jste to právě Vy, na koho se můžou v případě potřeby kdykoliv obrátit.

 

I drobnost dokáže potěšit srdíčko prarodičů

Klidně i na Valentýna. Pokud máte se svými prarodiči výjimečný vztah, nenechte si uniknout možnost, jak jim svoji lásku, úctu a vděk projevit originálním způsobem. Dárek, který hledáte, je docela určitě fotokalendář. Ne však obyčejný, ale s Vašimi vlastními fotografiemi. Přeneste je každý měsíc, ale klidně i týden, pomocí vzpomínek do nejvzácnějších momentů Vašeho společného života.

kožený obojek s gravírováním

 

Nezapomeňte na domácí mazlíčky

Pro mnohé totiž zastávají místo člena rodiny. V případě čtyřnohých kamarádů je vhodným projevem lásky neodmyslitelně mlsota. Pokud však hledáte něco extra, sáhněte například po originálním obojku s gravírováním. Ten dělá nejen image, ale dokáže i pomoci v nešťastných situacích, kdy se Vám domácí mazlíček zatoulá. Když na obojek umístíte své kontaktní údaje, zvyšujete šanci na jeho bezpečný návrat.

Nenašli jste v našich tipech dárek pro vzácnou osobu ve Vašem životě, který by dokázal vystihnout podstatu Vaší lásky? V tom případě se poohlédněte na naší stránce mezi originálními dárky na míru.

 

Vybrat valentýnský dárek