Co si koupit za peníze, které jsme dostali na Vánoce? | Blog

Vážení zákazníci,

dovolujeme si Vás informovat o plánované údržbě Autorizačního systému, která bude probíhat v níže uvedených termínech. V průběhu údržby může dojít k omezení autorizace transakcí na platební bráně, během kterých nebude možné přijímat internetové platby.

PO 29.4.2024 01:00 – PO 29.4.2024 04:00  /  ÚT 30.4.2024 01:00 - ÚT 30.4.2024 01:15  /  ST 1.5.2024 01:00 - ST 1.5.2024 01:15

Děkujeme za pochopení.

05.01.2024
DarčekyOdSrdca
2024-01-05 Co si koupit za peníze, které jsme dostali na Vánoce?      Délka čtení: 4 min.

Co si koupit za peníze, které jsme dostali na Vánoce?

Co kdybyste dárky v podobě peněz, které jste obdrželi na Vánoce pod vánoční stromeček utratili letos za něco hodnotného, za něco, na co nikdy nezapomenete nebo co vám bude připomínat krásné vzpomínky v dalších letech? Poradíme vám, jak si udělat radost a darované peníze využít efektivně. Ať už půjde o koupi nové elektroniky, investování peněz do zážitků nebo do produktů, které nám tyto zážitky mohou připomínat léta. Darované peníze můžete utratit i za další dárky pro sebe nebo své blízké, a právě personalizované fotodárky jsou skvělou volbou. Moudré investování naspořených peněz nemusí přinést jen věci, ale také veselé zážitky a množství vzpomínek. Což určitě potěší i osobu, která vám peníze darovala. Pojďme se podívat blíže na to, jak co nejlépe zhodnotit peníze, které jste obdrželi pod vánoční stromeček.

Využijte darované peníze na další dárky pro sebe a blízké

Peníze darované na Vánoce jsou super šance, jak je opět zhodnotit a udělat sobě nebo svým blízkým další radost. První věc, kterou musíte udělat je zjistit, co opravdu chcete nebo potřebujete. Nemusíte se nechat přemluvit na různé "mega" nabídky nebo slevy a výprodeje. Spíše byste měli přemýšlet nad tím, co by vás opravdu potěšilo. Kdykoli během roku kupujete dárky pro vaše blízké, měli byste to dělat stále se stejným úsilím a nasazením. Zamysleme se nad tím, co by je opravdu potěšilo, co by ocenili nebo co by jim pomohlo v jejich každodenním životě. Dárečky by měly odrážet náš smysl pro detail a naše city k obdarované osobě. Jde především o to, abychom si dopřáli to, co nás dělá šťastnými a přinesli svým blízkým takové dárky, které jim udělají radost a vykouzlí úsměv na tváři.

dárečky pro blízké

Investujte vánoční peníze do osobních zkušeností a zážitků

Období Vánoc se považuje za jedno z nejštědřejších období v roce, kdy jsme my všichni obdarováni krásnými dárky nebo penězi, abychom si koupili něco hezkého, něco po čem toužíme nebo co se nám sejde. Jedním ze super způsobů, jak efektivně utratit darované peníze, je investování do osobních zážitků. Možná už delší dobu sníte o lezeckém kurzu, letu balónem, cestě do ciziny nebo potápěčském kurzu. Nyní je ten pravý čas na to, abyste si tyto zážitky dopřáli. Zkušenosti a zážitky jsou něco, co vám nikdo nevezme. Jsou to chvíle, které můžete sdílet se svými blízkými a které vás obohatí o nové schopnosti, poznatky a získáte nespočet krásných vzpomínek. Taková investice peněz do zážitků, se vám vrátí vícenásobně. Investováním peněz do zážitků v rámci Česka také můžete pomoci místní ekonomice a malým podnikům, které váš zájem jistě ocení. Ať už se rozhodnete pro jízdu na koni, ochutnávku vína, lyžování nebo wellness pobyt k relaxaci.

investování do zážitků dárečky

Investujte peníze do fotodárků pro sebe a blízké

Investování peněz do fotodárků je originální formou využití vánočních peněz. Je to skvělý způsob, jak moudře investovat a zachovat ty nejkrásnější vzpomínky na očích. Tyto jedinečné a originální dárky jsou více než jen milým překvapením, jsou to předměty, na kterých jsou trvale zachyceny momenty plné emocí. Co může být krásnějšího než strávit čas se svými blízkými a mít možnost si tyto okamžiky uchovat navždy? A právě toto nabízí personalizované předměty z vašich fotografií.

Vytvořte si album plné rodinných fotografií, kalendář s vašimi nejoblíbenějšími snímky, fotoknihu, hrnek s vlastní fotkou nebo dokonce portrét na plátně ve formě fotoobrazu. Fotodárečky jsou perfektním způsobem, jak si opakovaně připomínat ty nejlepší chvíle a zároveň utratit darované peníze opravdu správně. Dárky z vlastních fotografií jsou emotivní dárky, které budou mít pro vás a vaše blízké dlouhodobě vysokou hodnotu. A co je nejlepší? Můžete si je nechat vyrobit sami a přizpůsobit je přesně vašim představám. Kromě vytištění fotografií jako takových, si můžete nechat vyrobit i pohlednice s vlastním potiskem, fotomagnetky z vašich fotografií na lednici nebo klidně i nástěnné hodiny s vaší fotkou. Možností je množství a jediná hranice je vaše fantazie.

fotodárek obraz z vlastní fotky

Investujte darované peníze do nákupu kvalitní elektroniky

Darované peníze na Vánoce, můžete využít například i ke koupi parádní techniky a elektroniky. Možná už dlouho toužíte po novém notebooku, chytrém telefonu, fotoaparátu, televizoru či bezdrátových sluchátkách. Moudré investování začíná s dobrou analýzou vašich potřeb a preferencí. Pokud už máte jasno v tom, co byste chtěli, je načase se pustit do podrobného prozkoumání možností na trhu. Prohlédněte si různé typy a verze, prostudujte hodnocení od dalších uživatelů a seznamte se s technickými detaily, které jsou pro vás důležité. Takto se můžete spolehnout na to, že váš výběr bude ten nejlepší možný a darované peníze použijete správně. Investovat do kvalitní elektroniky je investicí do sebe samého. Je to něco, co vám přinese komfort, možná také ušetří čas a naučí vás nové věci, případně zefektivní vaši práci.

elektronika jako dárek

Nakupujte dárky se zachycením emocí

Obdrželi jste na Vánoce peníze? Skvělé, můžete je využít na personalizované dárky s vašimi fotkami a učinit tak opět radost vám, ale i těm, které máte rádi. Nezáleží na tom, co si vyberete, důležité je správně se rozhodnout a peníze použít tak, aby přinesly další úsměvy. Nenecháte přece vaše nádherné fotografie jen tak zapadnout ve složkách počítače či mobilního telefonu. Najděte jim nový domov na našich originálních fotodárcích. Na výběr máte od fotoobrazů přes fotokalendáře plné vzpomínek až po hrníčky, či jiné předměty ozdobené a potištěné vaší oblíbenou fotografií. Objevte ten správný dárek pro každý okamžik.

Nakupovat fotodárečky