Být originální je dnes IN - originální oblečení s vlastním potiskem | Blog
27.11.2020
DarčekyOdSrdca
2020-11-27 Být originální je dnes IN - originální oblečení s vlastním potiskem      Délka čtení: 2 min.

Být originální je dnes IN - originální oblečení s vlastním potiskem

Chcete být originální a in? Poradíme Vám, co Vám k tomu zaručeně pomůže. Originální kousky ve Vašem šatníku, podle Vašeho výběru a s potiskem podle Vašich požadavků. Na tričku, mikině, sukni, nebo například na dětském body, můžete mít Vaše motto, fotografii, obrázek, oblíbený motiv, nebo text. Stačí dobrý nápad a originální kousek je na světě.

Originální tričko s vlastním potiskem

Tričko s krátkým rukávem nechybí v žádném šatníku. To se však už nedá říct o tričkách s vlastním potiskem. Navrhněte si svoje vlastní tričko - vyberte si barvu, velikost a tričko ozdobte například oblíbeným motivem, pohádkovou postavičkou, fotografií Vašeho domácího miláčka, nebo rodiny.

trička s vlastním potiskem

Jedinečná sukně s vlastním potiskem

Sníte o originálním šatníku na léto? Kromě trička si můžete navrhnout i svoji sukni s vlastním potiskem. Nejde jen tak o nějakou sukni, ale o sukni 2v1 se všitými krátkými nohavicemi, která je velmi praktická při letních skupinových sportech, nebo například při bruslení či jízdě na kole. Na výběr máte ze dvou lehko kombinovatelných barev: černé a bílé.

sukně s vlastním potiskem

Trendová mikina s vlastním motivem

Ani během chladnějších dnů se nemusíte jedinečného kousku s vlastním motivem vzdát. Trendová mikina s vlastním potiskem s kapucí a klokaní kapsou, zahřeje díky kvalitnímu francouzskému froté. Na výběr je široká škála krásných barev, ze kterých si opravdu vybere každý.

mikina s vlastním potiskem

Originální oblečení pro děti

Naši nejmenší nemusí být ukráceni o vlastní originál už od útlého věku. Dětské body s vlastním potiskem, je vyrobené z materiálů, které splňují všechny požadavky na kojenecký a dětský textil a všechny použité materiály jsou ověřeny státní zkušebnou a jsou certifikované. Certifikát Oeko-Tex Standard 100 o zdravotní nezávadnosti potisku na bílou textilii pro děti starší jako 3 měsíce, má i přímý potisk, který na dětský textil nabízíme.

dětské body s vlastním potiskem

 

 

Důležitá je kvalitní provedení tisku

Neméně důležité, jako samotný výběr nového kousku do šatníku, je i výběr metody potisku – nažehlování nebo přímý potisk.

Námi nabízená metoda – přímý potisk, má hlavní výhodu ve skvělém výsledku potisku bez nepožadovaných okrajů, při kterém nevznikají nepropustné vrstvy jako při běžné nažehlovací folii a vzniká tak vysoká odolnost vůči opakovanému praní, kdy nedochází k popraskání potisku.

Vtipný potisk – základ úspěchu

Jak zaujat a nic nepokazit? Možností je spousta. Můžete použít vlastní motiv, který chcete vytisknout, nebo využít některé z našich šablon. Například šablony pro párová trička a ukázat tak světu, že patříte k sobě a jste nerozlučná dvojka!

párová trička

Pokud však nemáte k dispozici podklady v dostatečné kvalitě, rádi Vám pomůžeme, buď s výběrem z našich předpřipravených návrhů, nebo je možné nový motiv vytvořit i ve spolupráci s naším grafikem.

Takové, nebo i jiné dárečky s vlastním potiskem, si můžete objednat na www.dareckyodsrdce.cz