5 tipů na valentýnský dárek | Blog
17.01.2022
DarčekyOdSrdca
2022-01-17 5 tipů na valentýnský dárek      Délka čtení: 2 min.

5 tipů na valentýnský dárek

Člověk si ani nestačil vydechnout po Vánocích, je rád, že výběr dárků už má za sebou... Najednou je tu však 14. únor a mozkové závity opět dostávají zabrat, protože potřebujeme vymyslet dárek k svátku zamilovaných.

My jsme si pro Vás připravili 5 tipů na valentýnské dárky, kterými určitě nic nepokazíte. Můžete je totiž „ušít“ přímo pro Vaši polovičku. A víte co je ještě fajn? Že je vlastně nemusíte darovat jen z partnerské lásky, ale můžete jimi potěšit i někoho, kdo je právě single nebo oblíbeného člena rodiny. Valentýn už dávno není jen o zamilovaných a můžete si jej užít, i když právě nemáte nikoho do páru. ;)

 

Zamilovaná dvojice na fotoobrazu

1. Fotoobraz s vlastní fotografií

Fotoobraz s Vaší společnou fotografií, nebo fotografií oblíbeného místa, je dárkem, který udělá radost Vám oběma, kdykoliv vstoupíte do pokoje, kde bude zavěšený. Díky obrazu si můžete krásné společné chvíle připomínat každý den.

V nabídce máme různé velikostí - od 20cm x 20cm až do 100cm x 200cm.

Prohlédnout si fotoobrazy

 

 

 

2. Hrnek s vlastním potiskemHrnek s vlastním potiskem

Hrneček s potiskem je dalším velmi vděčným dárkem. Opět si můžete vybrat z několika druhů hrnečků - od mini, přes klasické, latté, magické atd. Na hrneček můžete své drahé polovičce nechat natisknout oblíbený citát, převapit ji vyznáním nebo jiným oblíbeným motivem.

Ty nejoblíbenější hrnečky z naší nabídky jsou Magické hrnečky s potiskem, které odekryjí obrázek až po naplnění horkým nápojem. Pokud překvapení rádi nemáte :), můžete si vybrat Bílý hrneček s barevným vnitřkem. V nabídce máme 8 barev. 

Prohlédnout si všechny hrnečky

 

 

 

USB s vlastním gravírováním3. USB s vlastním gravírováním

USB je originálním a zároveň praktickým dárkem, který můžete díky gravírování zároveň učinit jedinečným. Vygravírované jméno, či vzkaz z lásky na povrchu a například video z Vašich společných fotografií uvnitř. Jedinečná kombinace, kterou určitě zapůsobíte.

Prohlédnout si USB s vlastním gravírováním

 

 

 

 

4. Pexeso z vlastních fotekPexeso z vlastních fotek

Tak toto je dárek pro každého, kdo se rád baví. :) Chcete potěšit někoho, kdo zbožňuje společenské hry? Určitě ho překvapíte pexesem z vlastních fotek. Vyberte Vaše společné fotografie a zavzpomínejte si u hry na všechny pěkné chvíle, které jste spolu strávili.

Prohlédnout si pexeso

 

 

 

 

5. SPZ s vlastním potiskem

Zamilovaný úsměv vykouzlí i originální SPZ s vlastním potiskem. Ukažte Vaší lásce na každé cestě, na kterou se autem vydá, že na ni myslíte a že Vám na ní záleží. SPZ je originálním dárkem, který potěší každého. :)

Prohlédnout si SPZ s vlastním potiskem

SPZ s vlastním potiskem

 

 

Něco navíc

Pokud jste zde nenašli, co jste hledali, zkuste ještě mrknout do našeho e-shopu a načerpejte další inspiraci. :)

Prohlédnout všechny dárečky