5 tipů na dárek pro maminku ke Dni matek | Blog
13.04.2022
DarčekyOdSrdca
2022-04-13 5 tipů na dárek pro maminku ke Dni matek      Délka čtení: 2 min.

5 tipů na dárek pro maminku ke Dni matek

Den matek. Velký den té nejdůležitější osoby v životě každého z nás. Už 8.5.2022 byste neměli zapomenout na svoji maminku. Potěšte ji milým dárečkem a poděkováním za to, že je. Přinášíme Vám 5 tipů na originální dárek pro Vaši maminku, který ji zaručeně potěší.

 

1. Sypaný čaj s vlastní fotografiíypaný čaj s vlastní fotografií

Potěšte maminku naší novinkou, jedinečným sypaným čajem s fotografií Vás a Vaší maminky s originálním věnováním. Vybrat si můžete z vícerých příchutí kvalitních sypaných čajů od klasiky jakou je černý Earl grey, přes zelený Chun Mee až po ovocné směsi se zajímavou chutí v kombinaci manga, kokosu a skořice.

 

 

Objednat sypaný čaj pro maminku


hrneček s vlastní fotkou2. Hrneček s fotografií a věnováním pro maminku

Udělejte jí krásnější den. I Vaše maminka může začít den s kávou v hrnečku s věnováním nebo vaší společnou      fotografií. Stačí obyčejné „usměj se“, nebo laskavé „mám tě rád, maminko“ a den může být hned krásnější.

 

 

 

Objednat hrneček pro maminku

 


3. Fotoobraz na stěnu pro maminkufotoobraz s vlastní fotkou

I Vaše maminka neustále něco vylepšuje v domácnosti? Pomozte jí tím, že jí darujete jedinečný fotoobraz s vaší společnou rodinnou fotografií, nebo s koláží z Vašich oblíbených fotografií.

 

 

Objednat fotoobraz pro maminku

 


 pexeso z vlastních fotek4. Pexeso z nejoblíbenějších fotek pro maminku

Pexeso z vlastních fotografií je nejen dobrý nástroj k procvičení paměti, ale také k vykouzlení úsměvu na tváři Vaší maminky. Vytvořte jí jedinečné pexeso z fotek, které jí připomenou zábavné chvilky s rodinou, nebo báječnou dovolenou. S každým otočením kartičky pexesa se jí vynoří krásná vzpomínka. Tyto vzpomínky můžete navíc znovu prožívat spolu při společné hře.

 

 

 

 

Objednat jedinečné pexeso pro maminku

 


5. Fotokalendář z vlastních fotografií pro maminkukalendář z vlastních fotek

Kdo řekl, že kalendář musí začínat pouze lednem? Náš kalendář začne, kdy budete chtít vy sami! Překvapte maminku nečekaným dárkem a vytvořte jí kalendář z fotografií jejích nejoblíbenějších květin či z jejích nejlepších zážitků.

 

 

 

Objednat kalendář pro maminku