5 tipů na dáreček pro maminku – Den matek je za rohem | Blog
27.04.2020
DarčekyOdSrdca
2020-04-27 5 tipů na dáreček pro maminku – Den matek je za rohem      Délka čtení: 1 min.

5 tipů na dáreček pro maminku – Den matek je za rohem

Blíží se velký den té nejdůležitější osoby v životě každého z nás – Den matek. Už 10.5.2020 byste neměli zapomenout na svoji maminku. Potěšte ji milým dárečkem a poděkováním za to, že je. Přinášíme Vám 5 tipů na originální dárek pro Vaši maminku, který ji zaručeně potěší.

 

1. Tričko se vzkazem pro maminku5 tipů na dáreček pro maminku – Den matek je za rohem

Povězte jí to tričkem s vlastním motivem, věnováním, nebo s vaší společnou fotkou. Nemusíme snad psát, že se toto tričko stane její nejoblíbenějším kouskem v šatníku.

 

 

Objednat tričko pro maminku


2. Hrneček s fotografií a věnováním pro maminku

5 tipů na dáreček pro maminku – Den matek je za rohemUdělejte jí krásnější den. I Vaše maminka může začít den s kávou v hrnečku s věnováním nebo vaší společnou      fotografií. Stačí obyčejné „usměj se“, nebo laskavé „mám tě rád, maminko“ a den může být hned krásnější.

 

 

 

Objednat hrneček pro maminku

 


3. Fotoobraz na stěnu pro maminku5 tipů na dáreček pro maminku – Den matek je za rohem

I Vaše maminka neustále něco vylepšuje v domácnosti? Pomozte jí tím, že jí darujete jedinečný fotoobraz s vaší společnou rodinnou fotografií, nebo s koláží z Vašich oblíbených fotografií.

 

 

Objednat fotoobraz pro maminku

 


4. Zástěra s potiskem pro maminku

5 tipů na dáreček pro maminku – Den matek je za rohemJe kuchyně nejoblíbenějším místem Vaší maminky? Využijte to a vytvořte jí originální zástěru s vlastním potiskem, díky které se už nikdy nezašpiní a bude na Vás myslet vždy, když si ji bude oblékat.

 

 

 

 

 

 

Objednat zástěru pro maminku

 


5. Fotokalendář z vlastních fotografií pro maminku5 tipů na dáreček pro maminku – Den matek je za rohem

Kdo řekl, že kalendář musí začínat pouze lednem? Náš kalendář začne, kdy budete chtít vy sami! Překvapte maminku nečekaným dárkem a vytvořte jí kalendář z fotografií jejích nejoblíbenějších květin či z jejích nejlepších zážitků.

 

 

 

Objednat kalendář pro maminku