5 míst v domácnosti, kde vynikne fotoplátno | Blog
21.04.2020
DarčekyOdSrdca
2020-04-21 5 míst v domácnosti, kde vynikne fotoplátno      Délka čtení: 2 min.

5 míst v domácnosti, kde vynikne fotoplátno

Ať už obraz, série rodinných momentek, nebo fotoplátno, každá z těchto možností zkrášlení bytu si vyžaduje starostlivé umístění. Řekneme Vám o těch nejčastějších místech, které jsou pro ně typické.

1.  Obývák

První a nejlogičtější možností je obývací pokoj, do kterého se často nabízí barvy, které by oživily prostor. Tím nejtypičtějším volným místem je stěna nad sedačkou.

Ale míst, které se v obýváku hodí na umístění fotoplátna, je víc. Například volná stěna nad krbem, kde si dáte obraz se zajímavým motivem. Výběr závisí od Vašeho vkusu, ale určitě nezapomeňte myslet i na barevné kombinace v prostoru.

Fotoobraz může být krásným akcentem celé místnosti! Naše fotoobrazy si můžete vybrat ve standartním, ale i vlastním rozměru. U nás se můžete spolehnout na kvalitní tisk na odolném polyesterovém plátně.

Obývačka v prírodných a hnedých farbách

2. Ložnice

Dalším místem, kde zazáří fotoplátno, je Vaše ložnice. Chcete do svého obrazu vložit ty nejcennější osoby ve Vašem životě, nebo se radši chcete pohrát s abstraktním uměním? Umístěte svoje plátno nad postel.

Spálňa ladená do modrej farby

3. Co tak v kuchyni?

V současnosti jsou velmi oblíbené otevřené prostory, hlavně obývák spojený s kuchyní a jídelnou. Pokud máte tu možnost mít jídelní stůl u stěny, obraz může viset nad ním. Slaďte ho s barvou sedačky, koberce, nebo kuchyňské linky.

4. Pracovna

Podle Feng shui jsou pro každý pokoj vhodné jiné barvy. Pracovna a obývací pokoj, mají být laděné do výraznějších barev, zatímco ložnice by měla být oddychová (doporučené jsou pastelové barvy). Nebojte se tedy oživit pracovnu výrazným červeným, nebo oranžovým prvkem. Je vědecky dokázané, že červená barva vede k aktivitě a žlutá Vás optimisticky naladí.

5. Vstup do bytu

Chcete se hned u dveří setkat se svým oblíbeným herce, nebo dát pozdrav svému křečkovi ještě předtím, než ho uvidíte naživo? Využijte na to chodbu a fotoobraz, který si sami pomocí pár kliknutí vytvoříte.

Kvalitní a cenově dostupná plátna s fotkou najdete na dareckyodsrdce.cz. Pokud byste měli problém s objednávkou, podívejte se na nejčastější otázky, které ostatní většinou zajímají. Samozřejmě, kdykoliv se nám můžete ozvat na naší zákaznické lince.

 

Chci vlastní fotoobraz