4 dárky pro ženy, které jsou přešlapem na plné čáře | Blog
15.02.2022
DarčekyOdSrdca
2022-02-15 4 dárky pro ženy, které jsou přešlapem na plné čáře      Délka čtení: 2 min.

4 dárky pro ženy, které jsou přešlapem na plné čáře

Která žena nemiluje dárky, tak lže. Kytice květů, čokoláda nebo jakákoliv drobnost potěší. Muž, který však daruje své přítelkyni fotku sebe samého se slabikářem v ruce, si přinejmenším koleduje o problém.

žena s úsměvěm hledí do krabice ve tvaru srdce

Dárky jsou dvousečnou zbraní. Nehovoříme o tom, že se netrafíte do jejího vkusu při výběru náušnic, ale o tom, když uděláte přešlap na plné čáře. Co můžeme za takové fiasko považovat? Několik dárků, kterým se raději vyhněte, abyste neskončili s tichou domácností a nevrlým pohledem na několik týdnů.

1.  Schudni, pomůžu ti

Všimly jste si partnerovy narážky na Váš ne velmi štíhlý zadek? Občasné podpichování může být běžné. Seriózně se nad ním zamyslíme až tehdy, když nám k narozeninám daruje "dietní balík". Ne, prosím Vás, balíky na chudnutí můžete darovat sobě, ale ne své partnerece. Muži, pokud už jste zapomněli na legendární ženskou větu (Jsem tlustá?), na kterou existuje pouze záporná odpověď, tak právě ona Vám připomene toto tabu. Pokud Vaše přítelkyne bude chtít zhubnout, sama si sežene, co potřebuje.

2.  Vše pre bezpečnost, ale mého auta

Určitě je užitečné, aby Vám auto bezpečně sloužilo spoustu let. A je úplně normální, že k němu máte až milostný vztah. Filtr nebo stínidlo do auta jí však nekupujte. Bylo by zjevné, že ten dárek jste koupili sobě a ne jí.

Jiný případ je samozřejmě ten, kdy je Vaše žena napůl mužem, tedy miluje auta – v tu chvíli se na autodoplňku do sytosti vyblázníte. 

3. Obraz s fotkou sebe samého

Pokud nechcete vypadat jako egocentrický maniak, tak tento nápad také zahoďte do koše. Někteří muži mají ještě troufalejší nápady a to dát své milé portrét sebe samého ze základní školy.

Úplně jiné je, když dáte zarámovat Vaši pěknou společnou fotku. Tento fotoobraz jí bude připomínat pěkné chvíle Vašeho vztahu. Obrazy si snadno vytvoříte na naší stránce. Potřebujete k tomu pouze vlastní fotografii.

4. Jen ne dvakrát to stejné

Pokud Vám dochází kreativita, tak určitě nezoufejte. Na internetu najdete spoustu inspirace na originální dárek. Co Vám však nedoporučujeme, je opakovat ten stejný dárek dvakrát. Pokud jste jí koupili hrneček, tak jí ho už na další rok nekupujte.

Takto ano! Dárky s fotkou, které jsou povoleny

Raději sáhněte po kalendáři s fotkami a zvolte do něj motivy jejího domácího miláčka či dokonce sportu, který nadevše miluje. Milé dárky jsou fotomagnetky, které můžou vytvořit Váš společný fotoalbum na ledničce.

Náš skrytý tip je napsat jí báseň na vlastnoručně vyrobenou pohlednici. Pokud vůbec nemáte básnické střevo, hledejte zajímavé verše na internetu, o to více ocení Vaše úsilí. Na druhou stranu pohlednice můžete dát svoji společnou fotku. Tím její srdce určitě potěšíte. :)