3 netradiční náměty, které vyniknout na hrnečku s fotkou | Blog
08.06.2021
DarčekyOdSrdca
2021-06-08 3 netradiční náměty, které vyniknout na hrnečku s fotkou      Délka čtení: 2 min.

3 netradiční náměty, které vyniknout na hrnečku s fotkou

Hrneček s fotkou je cool. Chcete, aby se Vám při pohledu na něj rozzářila tvář, nebo se Vám jemně zvedly koutky Vašich úst? Vše záleží na tom, jakou fotku si vyberete. Máme pro Vás několik zajímavých tipů.

Nikde není řečeno, že Váš hrneček má být jednobarevný, nebo na něm musíte mít tuctový motiv, který najdete v obchodě. Častokrát se stane, že i když je výběr pestrý, nepasují Vám barvy, rozložení prvků nebo jednoduše jen nemáte z hrnečku ten správný „feeling“. Ano, i hrneček Vám dokáže pořádně zatřást náladou a ještě k tomu se na něj můžete navázat podobně jako na svého sibiřského huskyho, či oblíbené šaty.

1.  Koláž fotek

Není to nic těžkého, stačí využít legendární skicář, novodobou Picassu, nebo o něco složitější Photoshop. A samozřejmě, musíte mít ty správné fotky, které stojí za to. Zalovte ve starých složkách v počítači, na Facebooku, nebo v mobilu. Silnou oporou Vám může být i kamarádův počítač, nebo jeho fotky, které má na své sociální síti (s jeho povolením samozřejmě).

Šálka s portrétmi, Darčekyodsrdca.sk

2. Abstraktně či konkrétně, ale po svém

Nemusíte umět kreslit. Můžete překreslit jednoduchý vzor, na internetu je jich spousta. Nebo pokud si troufáte na něco náročnějšího, inspirujte se touto fotografií. Vezměte si vydařenou fotografii sebe a přítele a načrtněte Vás dva, Vaše portréty. Neomezujte se ničím, je to Váš námět, který uděláte podle sebe a nemusí to být přece Da Vinciho dílo. Svůj „artpiece“ potom oskenujte a v případě potřeby upravte ve fotoprogramu. Ve výsledku bude kus Vašeho citu a zručnosti. Na hrneček můžete uvést i Vaše společné motto nebo větu, která Vás dva vystihuje.

Šálka s kresleným párom, Darčekyodsrdca.sk

3. Hrneček s fotkou vzhůru nohama

Klišé se chceme vyhnout. Motivy rodiny a přátel jsou sice fajn, ale my hledáme něco neobvyklého. Tedy klidně použijte fotku s přáteli, ale udělejte to jinak, například je převraťte vzhůru nohama. Připadá Vám to jako recese? Tak trochu i je. Pokud jste povahou dobrodruh, tak se Vám tento způsob vyjádření bude určitě líbit. Známou recesistickou seriálovou hrdinkou byla i Phoebe, pamatujete si na ni? :)

Extra tip na vlastní riziko

Každá žena (ale i muž) má aspoň jednoho guru, kterého následuje, obdivuje, nebo si jen jednoduše řekne, že toto je ideál. Ať už je to seriálová postava, nebo fotbalový hráč, dobře padne, když se na něj či na ni můžete dívat znovu a znovu.

Takové motivy si však málokdo dovolí dát na hrneček, protože by se setkal s uštěpačnými poznámkami vrstevníků, kolegů a domníváme se, že i partnerů. Tento poslední typ aplikujte jen na vlastní riziko a s dostatečným množstvím obranných odpovědí. :)

Jaké jsou Vaše bláznivé nápady?

Líbily se Vám naše tipy na netradiční náměty hrnečků s fotkou? Máte v hlavě i Vy něco neobvyklého, o čem byste nám chtěli říct? Napište nám na náš Facebook, budeme rádi. :)

Chci nevšední hrneček s potiskem