Hrneček s vlastním motivem – dáreček, který ladí k povaze | Blog
22.09.2020
DarčekyOdSrdca
2020-09-22 Hrneček s vlastním motivem – dáreček, který ladí k povaze      Délka čtení: 2 min.

Hrneček s vlastním motivem – dáreček, který ladí k povaze

Je pro Vás shánění dárečků stresující, nebo Vám rok co rok ubývá kreativita? Jednoduše nechcete kupovat klišé, jako knihy, ponožky, peněženku, kosmetiku, ale chcete něco originálnější? Obzvláštněte klasiku svěžím nápadem, například hrnečkem s motivem, který vystihne budoucího majitele.

Vnímání barev se liší povahouPomaľované dievčatko s farebnými líčkami a rukami

Barvy jsou všude okolo nás. Ovlivňují naši náladu, pocity a jistým způsobem nás charakterizují. Koupíte si růžovou košili, když takovou barvu nesnášíte? Ne. Jak u oblečení, tak i při jiných věcech je podstatný pocit, který máte při vnímání barev. Barvy působí na každého jinak, vzhledem k věku i k jeho povahovým vlastnostem.

Barevná paleta je rozdělená na oblast červenožlutých a zelenomodrých odstínů. Každá z těchto oblastí může vyvolat odlišné pocity u sangvinika, melancholika, flegmatika a cholerika.

Dejte si záležet na barvách fotky

Žlutá, oranžová či červená jsou barvy, které nakopnou do akce.  Žlutá navodí optimismus, oranžová radost a červena nastartuje do nového dne. Tyto barvy jsou vhodné pro všechny typy charakterů. Avšak například odstín zelené nebo modré, působí na sangvinika a flegmatika upokojivě a vyrovnaně, ale cholerika a melancholika oslabuje.

Šálka s oranžovou kvetinou a vnútrom, Darčekyodsrdca.skJaké barvy vystihují člověka, kterého chcete obdarovat? Hravými barvami na hrnečku nic nepokazíte. Ranní popíjení kávy se stane zábavnějším a veselejším. Barevný obrázek pěkně vynikne na bílém keramickém podkladu.

Podívejte se na zálibyŠálka s modrým jeleňom a vnútrom, Darčekyodsrdca.sk

Víte, že Vašeho manžela baví fotbal? Nebo Vaše dcera miluje pohádky? Najděte mu v počítači fotku z turnaje, nebo pro dceru fotku s oblíbenou postavičkou. Možností je spousta. Podstatné je najít aspoň jednu zálibu, která Vašeho blízkého dělá šťastným.

Každodenní rutina zabalte do vtipu

Načerpat inspiraci můžete i povoláním člověka, kterému hrneček kupujete. Spojíte hned dvě věci – práci a vtip. Když je celý život průvodčím ve vlaku, co jej bude lépe vystihovat jako vlak, nebo uhánějící lokomotiva? Pokud má i rád víno, dáreček okořeňte něčím vtipným, například tím, že vagóny budou vézt místo cestujících lahve vína.

Tento typ dárečku vybírejte rozvážně. Určitě není vhodný pro člověka, který se uráží za každou maličkost. I v tomto bodu zohledněte jeho povahu a předpoklad na dáreček, který ho potěší, se určitě zvýší :)

Jak koupit hrneček s vlastním motivem

Nemusíte nikam chodit. Kupte svým blízkým hrneček s vlastním motivem z pohodlí domova. Vyberte si typ hrnečku, nahrajte fotku, nechte si jej zabalit do dárečkové krabičky, případně k němu přiložte i věnování. Jen několik kliknutí a o dáreček od srdce máte postarané.

 

Chci si vytvořit hrneček s vlastním motivem