4 zábavné způsoby vytvoření rodinného alba | Blog
08.04.2024
DarčekyOdSrdca
2024-04-08 4 zábavné způsoby vytvoření rodinného alba      Délka čtení: 2 min.

4 zábavné způsoby vytvoření rodinného alba

Jak oživit rodinné vzpomínky jinak než zastrčením fotek do alba? Vytvořte si alternativní skládačky fotek, ať už kreslením, ekologickým zužitkováním starého předmětu, nebo pomocí magnetek, které lze připnout na chladničku.Fotoalbum rodinný strom

1.  Nakreslete ho

Ve vašem obývacím pokoji nebo ložnici může vyrůst strom, který však místo ovoce ponese na svých větvích rodinné fotky. Určitě jste už takový strom viděli jako tapetu. Zábavnější však je, když si jej můžete vyrobit z papíru nebo výkresu sami.

Pokud máte děti, udělejte si kreativní odpoledne. Ke košatému stromu přidejte okénka, kde umístíte vytištěné fotky. Nebo vedle stromu nakreslete šňůru na oblečení a vyvěšte na něj fotky svých dětí a rodiny. Fotoalbum ve formě stromu si přizpůsobte podle svých představ.

 

Stěna v obýváku s obrazy

 

2. Zavěste ho

Chcete-li zpestřit prostředí domácnosti, přidejte jednoduché doplňky. Dlouho jste nevěděli, jak využít tu pravou stěnu v ložnici nebo co přidat nad konferenční stolek v obýváku? Prázdná místa zaplňte fotkami rodinných příslušníků. Budete mít všechny důležité vzpomínky pohromadě a na očích.

 

 

3. Pripněte hoFotomagnetka rodiny

Když vás pochytí hlad, první věc, ke které zamíříte, je zajisté chladnička. Ženy tráví při pohledu na ni spoustu času ze svého života. Muži se na ni dívají, když procvičují svůj biceps otevíráním jejího pravého či levého křídla.

Tak či onak, každý ji umí zkrášlit fotografiemi dětí, domácích mazlíčků či na ní dokonce udělat mini rodokmen. Namísto klasického rodinného alba si ho uděláte v netradiční formě pomocí fotomagnetek.

4. Přetvořte staré okno

I když ladíte svůj byt do moderního šatu, neuškodí mu vybočit ze stereotypního designu. Krásným retro doplňkem může být právě staré okno, které dozdobíte fotografiemi dle svého vkusu. Kontrastní sešoupané pozadí s barevnými fotkami mu přidá na atraktivnosti.

Líbily se vám nápady na modernizaci rodinného alba?

Kromě těchto možností ještě můžete vylepšit váš interiér také jinými fotopředměty. Například klasickými obrazy s vlastními fotkami, kalendářem nebo nástěnnými hodinami. Výběr záleží jen na vás. Myslete hlavně na to, aby se vaše domácnost stala místem, kam se vracíte nejraději.

Objednat produkty z vlastních fotografií